Zagreb, Hrelićka 16
tel/fax: 01/48 393 16, 48 393 19
e-mail: markom@marko-m.hr
www.marko-m.hr
 
 

zadnja promjena
25. listopad 2010

 

 90.00 kn
*

"MOJI SE RODITELJI RAZVODE"
autori:
Gordana Buljan-Flander
Predrag Zarevski

Ilustrirani priručnik za pomoć djeci i mladima čiji su roditelji razvedeni ili su u postupku razvoda braka.  Cilj mu je pomoći djeci i mladima kako bi što bolje razumjeli zašto do razvoda dolazi te kako bi razumjeli vlastite osjećaje i reakcije povezane s razvodom.


Knjigu možete naručiti
OVDJE120.00 kn
*

"ODGAJAM LI DOBRO
SVOJE DJETE?"
autori:
Gordana Buljan-Flander
Ana Karlović

Ova knjiga predstavlja izuzetan doprinos u nas još uvijek premalo zastupljenom području obrazovanja roditelja za odgovorno roditeljstvo.
Redoslijed tema ima jasnu logiku praćenja rasta i razvoja djeteta i stoga poput dobrog vodiča pomaže mladim roditeljima da od prvog dana kvalitetno pristupe odgoju djeteta. Jer riječ je o vrlo osjetljivom i zahtjevnom “zadatku” i ljubav za dijete jest nužan, ali nije i dovoljan uvjet da se u tom "poslu" postigne maksimum!
Najkraće rečeno: riječ je o knjizi samopomoći koju bi svi roditelji mogli pročitati prije rođenja djeteta, a zatim se stalno vraćati na savjete koji se nalaze u njoj!

Prof. dr. sc. Predrag Zarevski


Knjigu možete naručiti
OVDJE

     130.00 kn *

"ZLOSTAVNJANJE I ZANEMARIVANJE DJECE"
autori:
Gordana Buljan-Flander
Dubravka Kocijan-Hercigonja

Ova knjiga je prva knjiga izdana kod nas od domaćih autorica koje su najvećim dijelom svog profesionalong rada posvetile tom teškom problemu. U čemu je i posebna vrijednost ove knjige jer je prvenstveno prožeta ljubavlju prema djeci i potrebi da ih se zaštiti.
Knjiga je nastala na osnovu njihovih iskustava te je dopunjena brojnim primjerima iz prakse, crtežima, porukama i pismima.
U knjizi je predočen pregled pojedinih oblika zlostavljanja, utjecaja na dijete i njegov daljnji razvoj i posljedice, te upute profesionalcima koji rade sa djecom kako bi prepoznali zlostavljanje i pomogli zlostavljanom djetetu.


Knjigu možete naručiti
OVDJE

 
  * U CIJENU NIJE UKLJUČENA POŠTARINA